Hondenwandeling 10 maart 2019

We gaan weer wandelen op zondag 10 maart 2019. Wij hopen op enthousiaste wandelaars, gezellige honden en mooi weer. We gaan lopen in De Balij en verzamelen om 11:00 uur bij de parkeerplaats Nieuwkoopseweg – Floriadepad te Pijnacker.

Bij aankomst op de verzamellocatie houden we de honden eerst even aan de lijn. De honden zijn bij aankomst vaak zeer opgewonden. Honden aan de lijn elkaar laten benaderen of met elkaar laten spelen is dan ook onverstandig. Je kan om de hond een andere focus te geven wat oefeningen met je hond doen, daarmee haal je al wat van de spanning weg. We wachten tot alle deelnemers zijn gearriveerd en de honden een klein beetje tot bedaren zijn gekomen voordat we ze allemaal tegelijk los laten. Gedragsdeskundige Anne de Jong zal bij deze wandeling ook aanwezig zijn. 

Uiteraard kan het weer zo slecht zijn dat wandelen geen optie meer is, bijvoorbeeld bij onweer, storm, zware regenval etc. In dat geval zal de wandeling niet doorgaan. Wij laten dit uiteraard ruim van tevoren weten op Facebook en onze website, dus houdt deze in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *