Reuzenberenklauwen steken 13 juli 2019

Onlangs vond de eerste sessie Reuzenberenklauwen steken plaats in het Hondenbos bij de Dobbeplas. Onder begeleiding van Dennis Versleijen van Staatsbosbeheer kreeg een clubje enthousiaste leden instructie over het verantwoord en effectief steken van de Reuzenberenklauw.

“Jeetje die zijn wel heel groot”, gaf Dorothy aan. Binnen een mum van tijd lag er een flinke berg verwijderde planten. Anneke was onder de indruk: “Wat een oerwoud, zou me niks verbazen als ik ineens een aapje tegenkom!”.

Aan de interne mens was ook gedacht, een hapje en een drankje werden verzorgd. Het was heel gezellig en zeker nuttig. “Dit is best een beetje verslavend” werd er geroepen, dus de volgende sessie staat alweer gepland voor zaterdag 13 juli om 9:00 uur in het Hondenbos bij de Dobbeplas. Zien we jullie dan?

Aanmelden via hondenbelangenoostland@gmail.com.

Datum: zaterdag 13 juli 2019
Tijd: 9:00 – 10:30 
Locatie: Hondenbos bij de Dobbeplas (vlak bij Oudeweg 75, Nootdorp), verzamelen op de parkeerplaats. 
Zelf meenemen: Beschermende kleding zoals een regenpak (broek en jas) en een paar werkhandschoenen en een spade. Denk ook aan je ogen, zet een zonnebril of gewone bril op. Wij zorgen voor een kleine versnapering en een flesje water.

 

Team Berenklauw